Bir gece geleceğim sana, hiç ummadığın bir anda, "Artik gelmez" diye düşünürken, umudunu kesmişken... Sen beklemiyorken beni, ben elimde kır çiçekleriyle gireceğim kapından. Sessizce süzüleceğim içeri, sen uyuyorken, karanlıkken, pencereden içeri sadece ay ışığı süzülüyorken.. Baş ucuna bırakacağım çiçekleri, gözün yarı aralanacak, düş mü gerçek mi anlayamayacaksın. Çiçeklerin kokusu içine dolacak, gözlerin kapalıyken yüzüne bir gülümseme yayılacak.
Bir gece geleceğim sana, yatağının kenarına oturup öylece bakacağım. Tüm bedenini kazıyacağım beynime. Kokunu alacağım, heyecanlanacağım. Vücudunun çıplak yerlerine dokunma isteğiyle yanıp tutuşacağım. Gizli bir şey yaparmış gibi heyecanlanacağım. Dudaklarına yaklaştıracağım dudaklarımı. Tam öpecekken geri çekeceğim. Sonra dayanamayacağım, dokunacağım. Tutkuyla, aşkla dokunacağım. Teninin sıcaklığı parmaklarımdan tüm vücuduma yayılacak, terletecek beni. Yanına uzanıp sarılmak isteyeceğim, bedenini bedenime yaslamak isteyeceğim; ama, yapmayacağım. O anın büyüsünü bozmamak için duracağım, saatler sürecek belki; ama, dayanacağım....
Bir gece geleceğim sana, her neredeysen oraya. Kim varsa yanında umurumda değil, ben gelince kovacağım. Asırlardır içimde biriken aşk dolu sözcükleri fısıldamak için kulağına, sana olan hasretimi dindirmek için gelecegim. Sonra uyanacaksın uykudan ve şaşıracaksın. Ben miyim karşındaki yoksa hayal mi? Beynin oyunlar mı oynamaya başladı sana? "Sen misin?" diye fısıldayacaksın, ay ışığındaki siluetime dokunmaya çalışacaksın. Elimi uzatacağım ellerine, o zaman ben olduğumu anlayacaksın..
Yalnız geçen gecelere son vermek için geleceğim sana, bir gece dolunayda, yanı başına. O karanlıkta bir ay parlayacak, bir senin gözlerin. Ay, gözlerinde doğacak. Sarılacaksın bana, içine sığdırmak istercesine, sıkı sıkı. Yüreklerimizi buluşturacağız, ruhlarımızı seviştireceğiz önce. Kıpırdamadan duracağız. Ne zaman ki inanacaksın artık yanında olduğuma, bırakacaksın bedenini bana. Ve nihayet tek beden olacağız, bir olacağız, o anın esiri olacağız ikimiz de.
Bir gece geleceğim ve reddedemeyeceğin bir teklif sunacağım sana. Bunu duyunca inanamayacaksın. Cevabın hazır; ama, şaşkınlıktan sözcükler çıkamayacak ağzından..
Bir gece,
Sana dünyayı,
Sana hayatı,
Sana aşkı sunmak için geleceğim....
...İmkansız olduğunu bile bile sevdiğim adama...