İlle de bu gece gelmelisin.
İlk kez kendimi bırakmalıyım aşkın kucağına... Kaygısızca... Yarının hiç bir önemi olmamalı. Ne yaşayacaksak bu gece yaşamalıyız. Sadece bu gece...
Başka bir gece değil, ille de bu gece... Gelmelisin ki, ne varsa gitmeli bende başkalarından kalan. Unutmalıyım geçmişimi. Bir tek kötü hatıra bile kalmamalı zihnimde. Bir fırtına kopmalı, bir kasırga savurmalı arkamızda kalanları.
Bu gece diyorum, anla beni... Zaman en büyük düşmanımız biizm. Ertelemek bu aşka yapabileceğimiz en büyük hainlik. Neredeysen, kiminleysen, bırakıp gelmelisin her şeyi. Her adımın bin yıllık hasretimizi dindirmeye dogru atılmalı. Sen yürüdükce ben o büyünün esiri olmalıyım.
Say ki, yaşayacağımız son gece bu. Say ki, bir daha ne sen ne de ben gözümüzü açamayacağız yeni güne... Bir tek gecemiz var ve o da bu gece. Bu bilinçle gel, bunu bilerek gel...
Geceyi aydınlatan tek ışık sen olacaksın. Gözlerim karanlığa alışacak ve ben görmek istediğim tek şeyi, seni göreceğim.
Bu gece uzun uzun bakmalıyım gözlerinin içine. Orada sevdayı, orada hayatı, orada özgürlüğü görmeliyim. Kaybolup gitmeliyim gözlerinin derinliğinde.
Bu gece dedim ya, hangi mevsimde olduğumuzun önemi yok. Biz yaratacağız mevsimleri. Kendi mevsimimizi kendimiz yaşayacağız.
İkimiz de severiz geceyi ama sen bu geceyi daha cok seveceksin. Bu gece hayatımızın en önemli gecesi olacak. Bize ait olacak. Kimse bilmeyecek, kimseye anlatmayacağız. Biz yaşayacağız, biz paylaşacağız ve biz tasiyacagiz ömrümüzün son anına kadar.
Bu gece bir aşk masalı nasıl yaşanırsa öyle yaşanacak. Bir aşk masalı nasıl biterse öyle bitecek.
Ama gel, bu gece gel.
İlle de bu gece....