Bu son gidişin miydi anlayamadım sevgili..
Hani hep giderdin ve gelirdin ya geriye, bu da onlardan biri miydi..? Uzun zaman oldu bu sefer, söylemek ve sormak zor geliyor ama bu senin son gidişin miydi sevgili...? Küçük bir oyun oynuyor gibiyiz sanki. Ben ebe olmuşum sen saklanan...Nerelere saklandın da bulamıyorum seni. “Ah işte ordasın” dediğim yerlerden hep başkaları çıkıyor, herkes hep bir ağızdan, dalga geçer gibi, “çanak çömlek patladı” diyor,bense garip bir umutsuzlukla geri dönüyorum ağacıma, kaldığım yerden seni aramaya başlamak için.
.....................
Bu son gidişin miydi anlayamadım sevgili..
Hani hep giderdin ve gelirdin ya geriye, bu da onlardan biri miydi..? Uzun zaman oldu bu sefer, söylemek ve sormak zor geliyor ama bu senin son gidişin miydi sevgili...? Küçük bir oyun oynuyor gibiyiz sanki. Ben ebe olmuşum sen saklanan...Nerelere saklandın da bulamıyorum seni. “Ah işte ordasın” dediğim yerlerden hep başkaları çıkıyor, herkes hep bir ağızdan, dalga geçer gibi, “çanak çömlek patladı” diyor,bense garip bir umutsuzlukla geri dönüyorum ağacıma, kaldığım yerden seni aramaya başlamak için.
.............
Çoğaldım ben yine sana..yada belki sen çoğaldın bana...
seni anlatabilsem seni..
dipsiz kuyulara
halden bilmez yalanlara
okyanusun en ıssız noktasındaki bir inci tanesine varana..
Tüm sözcükler sana yandığım an gerçek anlamlarına kavuştular ama yetemediler..Anlatamasam da her şeyi bil ki, ben seni yazamadığım her sözcükte sevdim. Dudaklarıma tılsım bırakan ö...lerinde sevdim, bir garibin rüyalarında büyüyen yalnızlığında sevdim ben seni....
emegine o güzel yüregine sağlık be CaNiK
daha ne diyim ki ben sana
cok ama cok teşekkürler bu güzel satırları paylaştığın icin
iyi ki varsın...