Aragorn
Multi Aktif Üye
»¦«CâNiK»¦«' Alıntı:
Bir düş/tük kırıldık!
Yıllar, mevsimler geçti
Baharı belki ömürün
Çok mu erken yaşlandık?
Yaşlılığımın yıl dönümünde sana yazıyorum yeniden, buruşmuş ellerim
Gözlerimdeki kırışıklar bir hayli artmış... ne bi murat görmüş ne mutlu sona ermişim. yıllar ne varsa tanıdık Bana hepsini götürmüş. karanlık odalarda, en sessiz ses olmuşum. bana eşlik edenler örümcek ağları, nemden Yosun tutmuş duvarlar, nem kokan yalnızlığım. çok mu aceleydi işlerin ve yok muydu düşlerimizin ötesinde Çıkacağımız yolculuklar.
Neyse.. sorular sıkar seni. çünkü verilecek cevapları söyleyecek dilin yoktur. çünkü çünkü yüreğin Tutulmuştur.
Ben de beceremiyorum aslında, ne konuşmayı, ne yazmayı... ama anlamıyorum, inanamıyorum; hani güneş Doğardı her sabah doğudan, sonra taa ötedeki dağın ardından renk cümbüşüyle batardı. bizimki de öyleydi Hani. içimizdeki düüş her gün sende doğar, bana varırdı. benden aldıklarıyla sende yeniden doğardı. mordan Düşler, kırmızıdan acılar, beyazdan masumluk, yeşilden umut, maviden yolculuklarımız vardı.
Şimdi niye her yer karardı.
Duy haydi... kalk uyuduğun uykundan.
Bak seni bekliyor kapının önünde gül yüzlü çocuklar...
Bak seni bekliyor koccaman bi demet papatyalarla ....
Bak seni bekliyor denizler coşmak için...
Bak seni bekliyorum yeniden konuşabilmek, kırıklarımı onarmak için...
Nerdesin?
Bir düş/tük kırıldık
Onaramadık yaşamın acılarını
Ayrılıklarda beceremedik olanı bizden saymayı
Bir düş/tük kırıldık
Ama sen kırılmakla kalmamış kaybolmuşsun
Yetmez mi yüreğimdeki kırışıklık, düşlerimdeki kırıklar
Haydi gel ARTIK ... dön yüzünü kendine, bi rüyaydı gördüğün herşey senin elinde...bağışlayamayacağım Yoksa seni, parçalarından toplan haydi dön şimdi geri...
ÇOK GÜZEL CANİKKK SAĞOLLASIN..