yok abi program şaka felan yapmamıştır hergün yeni virüs çıkıyo yaw neyin ne olduğunu anlamıyosun. ben e-mailden hergün en az 45 tane virüslü mail siliyom sen bide bunu pc de düşünsene bide bende virüs tarayıcı yok kullanıyorumda . nedeni de var.
virüs programı yavaşlatıyo bu 1. vürs progreamı varekn sanki manyetik mübarek pc virüs doluyo ve anında çöküyo.
inanın bak virüs programı yokkern pc mükemmel ama varken 2 gün sürmüyo çöküuyo yaw anlamadım gitti.
kralım ben fazla program kullanmam kullandığım adobe photoshop cs2 bide photoımpact 10. kullanıyom herhangi başka bi program yok bide benim makine düşük ya işlemci p4 2.0 ram 256 hdd 40 ekran 128 geforce fx5200 satın alan varmı satıyom
şaka biyana dşük olmasına rağmen hayli yüksek programların üstesinden geliyo evellahhal şuana kadar hiç bi programda pes etmedi canavar gibi maşşallah
ve aynı zamanda oyunlarıda oynuyo valla
en son nfs most wanted oynuyodum hemde bissürüfde oyun kuruyom kaldırıyo
ayrıca cadı kahveyi bide yaparız sen iste yeter yaw ayıp ettin.
bu yeter galiba başka isteyen varsa sölesin he bak kahveler soğuyo
abi avast kullanma ya o hem çok kasıyo hem bilgisayara virüs taşıyo . valla bak şaka değil çok güzel koruyo ama 3-4 gün sonra pc hastanelik he sölemedi demeyin