senden kaçtıkça sana koşuyorum .Sanki bir labirentin içindeyim , dönüyorum , dönüyorum ... bütün koridorlar sana çıkıyor.Açtığım bütün kapıların ardında SEN VARSIN ...
Geceleri sana uyuyorum , aslında çoğu zaman uyuyamamışlığımda , uykusuzluğumun bam telinde SEN VARSIN ....
Sabah beni uyandıran güneşin ilk ışıklarında SEN VARSIN...
Konuşmak değil susmak istiyorum ... Sustukça dökülen hecelerimde SEN VARSIN ...
Bazen boğuluyorum , nefesim kesiliyor , kanım donuyor , gözlerim kararıyor... Pencere aralığından , ılık bahar yeli gibi sızan , içime dolup kanımı ısıtan o bir nefeslik havada SEN VARSIN ...
Kaçamıyorum senden , kaçtıkça sana yakalanıyorum ..
Kopamıyorum senden , kopmaya çalıştıkça . sana daha çok bağlanıyorum...Uzaklaştıkça sana yakalanıyorum...Yaşam yolumun her kilometre taşında SEN VARSIN ...
Ne zaman kalemi alsam elime , yazdığım her dizede SEN VARSIN ...Şiirlerimin kafiyesinde , ezgilerimin melodisinde , öykülerimin her kelimesinde SEN VARSIN...
Sen üzerinde yaşadığım , bana can veren topraksın ,
sen soluduğum havasın , sen içimi ısıtan , günümü aydınlatansın ...Ateşsin yakan... Yağmursun ıslatan ...Nefessin beni yaşatan...
Anlamı varsa hayatın , o anlamın içinde SEN VARSIN...
Sevdan acı veriyorsa ,o acıyı tatlandıran AŞK ta da SEN VARSIN...
Geceleri sana uyuyorum , aslında çoğu zaman uyuyamamışlığımda , uykusuzluğumun bam telinde SEN VARSIN ....
Sabah beni uyandıran güneşin ilk ışıklarında SEN VARSIN...
Konuşmak değil susmak istiyorum ... Sustukça dökülen hecelerimde SEN VARSIN ...
Bazen boğuluyorum , nefesim kesiliyor , kanım donuyor , gözlerim kararıyor... Pencere aralığından , ılık bahar yeli gibi sızan , içime dolup kanımı ısıtan o bir nefeslik havada SEN VARSIN ...
Kaçamıyorum senden , kaçtıkça sana yakalanıyorum ..
Kopamıyorum senden , kopmaya çalıştıkça . sana daha çok bağlanıyorum...Uzaklaştıkça sana yakalanıyorum...Yaşam yolumun her kilometre taşında SEN VARSIN ...
Ne zaman kalemi alsam elime , yazdığım her dizede SEN VARSIN ...Şiirlerimin kafiyesinde , ezgilerimin melodisinde , öykülerimin her kelimesinde SEN VARSIN...
Sen üzerinde yaşadığım , bana can veren topraksın ,
sen soluduğum havasın , sen içimi ısıtan , günümü aydınlatansın ...Ateşsin yakan... Yağmursun ıslatan ...Nefessin beni yaşatan...
Anlamı varsa hayatın , o anlamın içinde SEN VARSIN...
Sevdan acı veriyorsa ,o acıyı tatlandıran AŞK ta da SEN VARSIN...