Yarim havuc + Yarim hiyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sir_ako

Aktif Üye
Katılım
30 Tem 2006
Mesajlar
792
Tepkime puanı
0
Yaş
78
:mad: :mad:Yarim havuc + Yarim hiyar.

…………24 kisilik bir grupla kuzey ege turundayiz,bolgeyi geziyoruz.,kultur turu, karargahimiz ayvalik,rehberimiz yakinda bir yerde  turku bar varmis isterseniz aksam yemeginden sonra hep beraber gidebiliriz dedi, yorgun olmamiza ragmen cogunluk Kabul etti, ben diskoysa gelmem dedim, hayir disko degil, turku bar, sarkilar turkuler soyleniyor, dedi.
……Gece saat onda otobusumuze bindik, yakindaymis, sarmisakli denen bir yer, her yer rengarenk ve isil isil insanlar,deniz kenarindaki ana caddeye dokulmus.,ana cadde saticilarla dolu,yuruyus yapiyoruz, turku bari goruyoruz, saat 23.00 de burda bulusalim deyip ayriliyoruz.
……Saat 23.00 bizimkiyle iceri giriyoruz, bir kac arkadas daha geliyor, bir kac calgici caliyor ve oyun oynuyorlar, garsonu cagiriyorum, kendime bir bira bizimkinede kola soyluyorum, garson yazip gidiyor, onbes dakika geciyor servis yok, yarim saat geciyor servis yok, zaten 12,00 kalkacagiz, cunku sabahleyin yorucu ve uzun bir yolculuga cikacagiz, canim sikiliyor, gorevlilerden birini cagirdim,, bak arkadasim yarim saat evvel siparis verdim, bir bardak birayi getiremediniz diye hafiften bozuldum,  abi herkese birden servis yapacagiz dedi. Yok kardesim ben butun gece burda kalacak degilim, getireceksen simdi getir yoksa kalkiyorum dedim.
…..Biraz sonra tepsiyle servis geldi, bir bardak bira bir bardak kola, bir cam bardagin icinde soyulmus ve ince dogranmis yarim havuc, yine bir cam bardagin icinde  soyulmus ince uzun dogranmis yarim hiyar. Kucuk bir tabakta biraz chipps, yine kucuk bir tabakta yarim avuc kuru  findik fistik….Tepsiye baktim ve ben sadece bira ve kola soylemistim dedim, garson; burda adet boyledir abi dedi. Sesimiz cikmadi,birayi ictik yarim havucu,yarim hiyari yedik, saatimiz geldi, hesap dedim, pusula geldi, 23.00 ytl…ikina sikina verdik 23.lirayi iste boyle burda adet boyleymis deyip yarim havuc ve yarim hiyari galiba bize 15 ytl.ye yedirdiler, istanbulda pazarda hiyarin kilosu 90 kurus.,havuc daha ucuz,,,
…..Orda adet oyleymis isine gelirse !!!!
 

canik

Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2005
Mesajlar
15,200
Tepkime puanı
0
Yaş
1020
:D :D geçmiş olsun fikra gibiymiş abi :D
 

AYŞE21

Aktif Üye
Katılım
20 Haz 2006
Mesajlar
898
Tepkime puanı
0
Yaş
39
geçmiş olsun tam yerine düşmüşsün..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst