Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onu boşverde uff arkadaşım BEBEMİ arıyorum açmıyo :'( ne oldu acaba bilmiyorum inş kötü bişe yokdur beni aradı herşeyim le ne güsel konuştuk sonra birden kapandı tlf uff :'(
evet verliebt o hiç üzelme mi istemez umarım kötü bişe yokdur ben uyuyamam ki BEBE min sesini duymadan çok ösledim onu çokkkkk ama sende benim gibisin verliebt senin ÖMRÜNDE benim BEBEM DE çok uzakdalar :'( uffffffffffffff
ayşemmm onu boşver de
evet Ömrüm uzakta belki ama yanıbaşımda olanlardan daha yakın bana...
bu yüzden mutluyum sen de böyle düşünüyosun eminim
surat asma artık lütfen..
üzülme üzersin hem onu hem de beni
kimsenin surat asmasını istemem sanalda da olsa...
verliebt peki tmm ama BEBEM aramadan pek gülemem ama senin için gülerim senin için bu güsel dileklerin için çok tşk ederim çok iyisin iyiki varsın bana çok moral verdin benim en iyi arkadaşımsın bu forumda
olur söylerim sizi bo forumu anlattım ona belki oda gelir üye olur sende ömrüne benden slm söyle seni üzmücekmiş dio de gerçi üzmezde sen yinede kulagını çek bi
roselife sen çok tatlsıın ama yengen de çok iyidir biz çok iyi anlaşıoruz gerçi öyle forumdan başka yerde konuşmuyoruz ama yinede ben çok sevdim çok iyi bi dost sende öylesin çok iyi ve tatlı