Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her aradıgımızı böyle bulsaydık birileri yele sere kaptırıp göndermiş olsaydık.... sevdiklerimizi neden bulamıyomuyoruzz yanımzda olduları halde ? ve ismini hala söylemedin kardeşim
biraz boş geldi konuşman alim kusruma bakma bazen bulamıyoruz dedim.... herzamn degil ve hiç oldumu bilmem... yanındasın annen sevdigin kız vs... ama ulaşmak istiyor ve ulaşamıyorsun bunu anlatmaya çalıştım.. keşke dedigin gbii olsaydııı da bazı şeyleri geri getirebilseydik
Peki tavrın çok iç açıcı değil boş konuşmam yanlış anladın deseydin daha güzel olurdu sanki senin söylediğin şeyinde bi anlamı yok senin elinde olan bişey yanında olupta ulaşamamak diye bişey yok bence onların sana karşı bi tavrı yoksa ... !
dun aksam beyaz leblebi yiyordum,bi tanesi cok bayatmis,disimi kirdi,simdi ben napicam,kuru yemisciye tazminat davasi acmayi dusunuyorum, siz ne dersiniz ?? :acaba: