matmuzelpusuq
Multi Aktif Üye
ben burdayım fatoş
bak başka arklarda var
bak başka arklarda var
evet onlarda bacilarimizz az biraz kaciklar bizim gibim az biraz kelimesi az kaliyo ya neysematmuzelpusuq' Alıntı:ben burdayım fatoş
bak başka arklarda var
eritsinler tabee sonra balkonlu olurlar hehehehehematmuzelpusuq' Alıntı:balıklar yende şimdi eritme yürüyüşüne çıktı beyefendi )))
kolay gelsin baim valla allahim gönlüne göre versinHırçınGüzel' Alıntı:derinim ne olsun ya özledim sizleri kaçamak yapım dedim işim çok zor ya hem dershane hem okul ordan oraya koşturuyorum sen anlat nasılsın
matmuzelpusuq' Alıntı:sil birini ozmaan derin bence hiç sakıncası yok fatoşu merak ettim ondan sordum
matmuzelpusuq' Alıntı:benden verilecekler ona yaramazki PPP
benden çok yiyor ama ona bişey olmuyor fatoş ya
derin ksp nasıl kazanılıyor
valla neden se benim kardesim de valla benden herhalde onbinkatli fazlasini yiyor yine de oglan cibik gibim kavak gibim boy var bide 180 tam kavak masallah ama yemesine bi görr valla otursun yemedik bisi birakmiyor hehehehehhehematmuzelpusuq' Alıntı:benden verilecekler ona yaramazki PPP
benden çok yiyor ama ona bişey olmuyor fatoş ya
derin ksp nasıl kazanılıyor
matmuzelpusuq' Alıntı:oleyyyyyyyyyy fatoşa verdim bem şidi bir ksp
derin yanlış anlamada modsun sana bir konuda fikir vereyim. üstüste aynı şeyi yazmak suçtur. 2-3 ark konuşurken üstüste konuşması gerekebilir insanların