Nazli_Cicek
Multi Aktif Üye
hmmm tskler eve acikincami geliyordu allahim demekki bu kedilerde bayaaa bi akilliymis ;D
:acaba: aaaa ii tahmin tam degil ama kayseri nasiloldu bu yahuuuu kis sen yoksa büyücümüsün hahhahahaaaa :acaba: :alkis:matmuzelpusuq' Alıntı:sivaslımısn nazlı çiçek
bak bana dogruyu söyle kimsin sen niye fatos ismi sivasami aitmatmuzelpusuq' Alıntı:fatoş yanlış anlma aklıma fatoş ismini duyunca birdenbire 58 geldi nedense
sakin bana sakin ama sakin hahahahah öteki taraftan taniyor olmayasin beni orda nikim fatos 58 di sivasi sevdigim icin 58 koymustum nikini alabilirmyimmatmuzelpusuq' Alıntı:fatoşcum beni sen tanıyormusun bilmem ama ben fatoş58 i sevdiğimden duydum. anlatırım sonra sana neden duyduğumuda. ismim nesli.
kusura bakmada sakin bana onun konusunu acmamatmuzelpusuq' Alıntı:nikimi alma fatoş. )))
sana bişey soracağım ferdi kim burda o değil dimi (((((
ben konusmuyorum seh... le nedenini bacim hic sorma vallamatmuzelpusuq' Alıntı:sorsana şeh.. ye sanmıyorum onu buraya alsın. ama inş almaz. ben vakit geçirmek için üye oldum buraya. eğer oysa 1 dak durmam