Hadise İzmir’de hadise çıkardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalpsiz

Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2005
Mesajlar
6,155
Tepkime puanı
0
Yaş
36
hadise.jpg

Sivas’ta doğan, Belçika’da büyüyen, Avrupa’daki müzik listelerinde "Stir Me Up" adlı şarkısıyla zirveye tırmanan Hadise, Türkiye’deki ilk konserini İzmir’de verdi. Hadise gazetecilere ve kulüp sahibine zorluklar çıkardı.

KONSER öncesinde restoranlarıyla ünlü Alsancak’taki Cafe Biyer’e giden Hadise ve ekibi, önce fotoğraflarını çekmek isteyen gazetecilere engel oldu. Daha sonra saat 01.30’da sahneye çıkacağı Loop’un sahiplerine zor anlar yaşattı. Gazetecilerin görüntü almasının engellenmesini isteyen Hadise, flaş patlaması ve kamera ışıklarının yanması halinde sahneden ayrılacağı tehditlerini savurdu. Belçikalı dansçıları kaza geçirdiği için gelemeyince Hadise’ye sahnede İzmir’deki Süper Stars Dancer ekibinden iki kadın dansçı eşlik etti.

Hadise sahneye göğüs ve sırt dekoltesi olan siyah bir kostümle çıkarak danslarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Yarım Türkçe’siyle izleyenlere seslenen şarkıcının yakın korumaları sürekli olarak görüntü almaya çalışan medya mensuplarıyla tartıştı. Türkiye’deki ilk konserinde 5 şarkı seslendiren, kapanışı da "Stir Me Up" adlı şarkıyla yapan Hadise’nin konser için 20 bin Euro aldığı öğrenildi.
 

Kalpsiz

Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2005
Mesajlar
6,155
Tepkime puanı
0
Yaş
36
İlk Konser İzmir'deydi
BELÇİKA'DA YAŞAYAN SİVASLI ŞARKICI HADİSE AÇIKGÖZ TÜRKİYE'DE İLK KEZ İZMİR'DE SAHNEYE ÇIKTI

Belçika'da yaşayan Sivaslı şarkıcı Hadise Açıkgöz Türkiye'de ilk kez İzmir'de sahneye çıktı.
"Stir Me Up" adlı şarkıyla Avrupa müzik listelerine giren Hadise, Alsancak Bornova Sokağı'ndaki "Loop" adlı gece kulübünde konser verdi. Çok sayıda İzmirlinin doyasıya eğlendiği konserde Hadise Açıkgöz yaklaşık yarım saat sahnede kaldı. Şık kıyafeti ve sahne performansıyla izleyenleri büyüleyen şarkıcı izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Türkiye'de ilk kez sahne alan ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelen İzmirliler cep telefonlarıyla fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarıştı. Konser sırasında görüntü almak isteyen basın mensupları ile onları engellemek isteyen şarkıcının korumaları arasında sık sık tartışma yaşandı.
 

canik

Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2005
Mesajlar
15,200
Tepkime puanı
0
Yaş
1020
bendende ayne

VAY BEEEE :D

emeğine sağlık ;)
 

Kalpsiz

Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2005
Mesajlar
6,155
Tepkime puanı
0
Yaş
36
Güncelliğini Yitirdiği için Arşive
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst