Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beni cok kırıyosun
cok üzüyosun
haberin olsun
üzüntüden yine şaşırdım bak yaaaaaaa
yanlış smile seciyorummmmmmmmmmmm
sakin ol verliebt hiç yakışıyomu sana
böö diil o bikerem tamammı ÖÖÖÖöööööÖÖÖÖÖöööööööÖÖÖÖÖöööööÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖööööööÖÖÖÖÖööö olcaktı ya ben temizlerim dedim de temizledim ortalığı daha ne istiyosunuz ya allahalla ayrıca türkü de çığırdım kendi kendime hepicini temizledim buranın bak pırıl pırıl oldu hayde herkes oynasdın temizlendi burası hazır temizken oynayalım ama bundan sonra temizlik sırası bende diil he ona göre teytey teytey teytey teytey
Tamam kardeşim bundan sonra sıra deli kızda o temizler biz temiz bulmuşken halayımızı çekelim onlar temizlesin
Al sanada ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö o zaman bööö deyilse
Alala ha öööööööööö demişiz ha böööööööööööö demişiz ne fark eder kardeş sayılır onlar
Doğru diyon bulmuşum yerimi ama zavallı deli kardeşimin forumunu yönetemiyom buraya girince unutuyoz
Tam boş vaktim oluyo o da forumda veya hostta sorun oluyo
Sana bişey olmaz zaten tımarhaneden gelmedinmi sen
Bişey olmaz hepimizde deli değilmiyiz sonuçta alala
Deli deliden neden raporunu saklasınki bak ben inkar ediyomuyum raporum yok diye benimde deli raporum var hehe