AŞK BENİM İÇİN HİÇ SENİN OLMAMIŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nehir

Üye
Katılım
18 May 2007
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Yaş
42
     
    Gitme diyemedim sana hiç
Gözlerim gözlerinde kaldı
Susus çicek büyür mü hiç?
Su sende, çicek bende kaldı
 



   
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma

Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim.

Bugün sardunyalarım da açmadı
Belki de küskün renklere
Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım
Sensiz soluyorum anlayacağın
Mavi mavi ölüyorum
Duyuyor musun, orada mısın,
Var mısın, yok musun?
Bir tek şeyi unutma!

Seni sevdim ben.

Yanarak, yıkılarak

Aklıma her geldiğinde ağlayarak....




Aşk benim hiç Senim olmamış

Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …?
Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan,
Sanki benim hiç senim olmamış gibi



Bir kere kalp tutsak etmiş seni

Elimi uzatıp dokunacağım kadar yakınsın bana, sesimi duyamayacak kadar uzak.. Ne seni görmeden geçiyor zaman ne de zaman seni görmeye yetiyor.. Bir zaman geliyor, görüyorum, bakıyorum.. Tam geleceğim an yanına yok oluyorsun.. Ya ben görmüyorum seni, ya sen bana gözükmüyorsun. Bir zaman geliyor yanımdasın. Uzatsam elimi dokunabileceğim kadar yakın. Bakıyorum gözlerine.devamı»
Buralarda her şey bildiğin gibi

Bildiğin şeyler oluyor hep, bildiğin... Ama sana faydası olmayan şeyler... Okuduğum kitaplardan geriye kalan hep sen oluyorsun. Yazdığım yazıların ana fikri sen...Şiirler seni söylüyor... Şarkılar seni... Gelgör ki sen olmadan doğuyor ay, batıyor yıldızlar.. Yani her şey bildiğin gibi... Sıcacık bir ekmeğijn buharında sen oluyorsun. Sen oluyorsun içtiğim çayların sıcaklığında...devamı»
Hala seni seviyorum

Güneşin alevden öte sıcaklığından kuruyarak çatlayan toprağın kollarını açıp yalvarması gibi sevdanın ateşiyle korlaşan aşkımın, yüreğimde yanışını görebildin mi ki sen yanan ateşi söndürecekmişçesine dudaklarını dudaklarıma sürmek için çırpınıyorsun.Sen yağmur olsan yağabilecek misin bir damla suya hasret kurak sevdaların ortasında yanan yüreğime.devamı»
Hep Seni Sevecegim

Daha kaç geceler böyle sessiz, böyle sensiz yaşayacağım? Bilmiyor musun ki ey yar, beni ne çok mahvediyor uzaklığın, ne çok bölüyor kalbimi kalbin... Bir gece daha başlıyor... Önümde upuzun yaşayacağım bir gecem, bir karanlığım daha var. Saatlere, saniyelere gireceğin; damarımdaki kanıma kadar işleyeceğin bir gecem daha başlıyor...devamı»
Sen Benim Herşeyim

Düşünmekten kaçtığım her anın acısını çıkarır gibi her anda bir kere düşünülebilen olgulardan farklı olarak he an sonsuz defa düşünüyorum seni; güzel anlamlarımın kapsama alanını. Kulaklarımda bir şarkının beni huzura ve hüzüne bırakan melodisi, aklımda sana ulaşmaya çırpınmış ve varlığını ancak şimdi belirgin olarak kanıtlamaya doymuş düşünceler.devamı»
Bahar GözlüM

Sen bu dağların sevda türküsüsün bahar gözlüm, denizlerin mavisi, bulutların beyazısın. Çatlamış toprağın bağrına düşen bir damla su’sun. Ne zaman bahar gelse, yağmur yağmur çiçek açar gökyüzünde sesin. Ben sonbaharın yorgun yanık türküsüyüm oysa, sarıya çalar rengim, rüzgarlar estikçe savurur gider yapraklarımı uzak diyarlara. Sonbaharda kar yağar üzerime, üşür ömrüm.devamı»
Karanlıklarıma gülümseyen güneşim

Sen; karanlıklarıma gülümseyen güneşim, acılarımda sığındığım nefesim, gülümsediğimde gamzelerimsin... **Yine güneşin üzerine zifiri karanlıklara örtüldüğü gecelerden sesleniyorum sana...Yıldızların geceye, sevdanın yüreğime vurduğu saatlerdeyim yine..Üç duvar ve duvarlara sinmiş yalnızlık..İçimde sensizlik yalpalıyor sessizliği...Ürperiyorum sokağımı işgal eden ayazlardan.



     
 
  O güldüğüm
basit aşk şarkıları
Özür dilerim sizden
çok özür dilerim
Bu acıyı anlatacak
kelime yokmuş meğer
O yüzden
hep aynıymış cümleler.
''Ayrılık ölümden beter''
   
   
 
  ne zaman
bir yaz yağmuruna
denk gelsem:
Aklıma sen gelirsin.
Ansızın gidişin gelir...
Her bir damla sel olur.
her bir damla sen olur.
Yağmurla beraber ağlayasım gelir
   
   
   
   
     
 

Kalpsiz

Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2005
Mesajlar
6,155
Tepkime puanı
0
Yaş
36
saol güzel paylaşımın için
 

nehir

Üye
Katılım
18 May 2007
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Yaş
42
aa ne demek ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için
 

canik

Yeni Üye
Katılım
30 Kas 2005
Mesajlar
15,200
Tepkime puanı
0
Yaş
1020
Emeğine sağlık
yanlış yerde konu taşındı :eek:k
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst