Ask acisinin ilaci varmi

Sir_ako

Aktif Üye
Katılım
30 Tem 2006
Mesajlar
792
Tepkime puanı
0
Yaş
78
 










Ask acisinin ilaci var-mi ?
________________________________________
.....Ask acisini zaman- mi ?,ilac mi gecirir ?...Ask yuzunden gercekten aci cekilir-mi ?
.....Ask aci degildir,saglikli insanlar ask acisi cekmez,yasadiklari s1kintiyi da en fazla 40 gunde unutabilirler..
.....Kadinlar ask'tan yaralanir ve aci cekerlar .Ve bu aciyi kadinlar erkeklerden uc misli daha cok yasar ve daha gec unutur.
---------------------------------------------------------------------
....Normal saglikli bireyler icin ask acisi soz konusu degildir.Saglikli bireylerin yasadigi seyin adi hayal kirikligidir.Bu da aci olarak degil ancak s1kinti olarak tarif edilebilir.
.....Erkekler ask'a erotik bir anlam verirler,Ask acisi cekmezler,Ancak kadinlar ask'a duygusal anlam verdikleri icin aci ceker,Kadinlarin yasadiklari duygusal zedelenmenin adi gercek bir yaradir,acitir...
--------------------------------------------------------------------
.......Aldatma,terk edilme gibi duygularin maksimum yasanma suresi iki ay surebilir. Bu sure uzadikca olay karmas1klasir, Bu da bireyin ruh sagliginin bozuldugu anlamina gelir...
.......Duygusal yagunluga ve kisilik yapisina gore durum degisir,Bazilari hic unutmaz travma olarak akillarinda hep kalir.Genclik yillarindaki ask'lari icin ileriki yillarda alkolik olanlar bilr vardir.
-------------------------------------------------------------------
.....Eger seks kisi tarafindan hayatin onemli ve degerli bir aktivitesi ise bu durumda ayriligin getirdigi aci artabilir.Bu kisinin sekse verdigi anlamla ilgilidir..
......Kadinlar icin yasanan seks, unutmayi zorlastirir, Erkek cinselligin oldugu ask'larda gol atma duygusu yasar.Kolay ulastiginda unutmasu kolaylasir,zor ulastiginda zorlasir.
----------------------------------------------------------------------------Ask acisi normal olmayan bir boyutta yasaniyorsa,ancak ilacla gecer.Ruh sagligi yerinde olan kisilerin acisini ya da s1kintisini ise zaman gecirir.
........Ask acisi cektigini soyleyenlere tavsiye ilgi alanlarini degistirmeleridir.Bunu yaptiklari halde basarili olmazlarsa ilac alsinlar.
-----------------------------------------------------------------------
.......Eskisini unutmak icin yeni bir iliski yasanabilir,Ancak secimin bu kez dogru yapilmasi lazim.Dogru secim yapilmazsa bu iliski de kisa surer o zaman cekilen aci artar.Ancak dogru yapilirsa eskisi unutulur.
.......Yeni bir iliskiye kacmak ask acisini hafifletiyor gibi gorunse de rastgele iliski kurulmus olur.Bu nedenle buyuk olasilikla iliskide hayal kirikligi yasanir.Eski ask'in yenisiyle unutulmasi yaraliyken zordur.
------------------------------------------------------------------
.......Erkekler kesinlikle daha kolay unutur..Erkek beyni ve kadin beyni birbirinden kesinlikle farklidir.Kadin ve erkekler ask konusunda ayni seyi dusunmezler.Biyolojik ozellikleri nedeniyle erkekler daha kolay ve cabuk unutur.
........Kadin....<<<<< Affeder >>>> ama unutmaz....Erkekler ise cok kolay unutur....
__________________

..
 
Moderation
 

 

Aşkyıldızı

Aktif Üye
Katılım
10 Şub 2008
Mesajlar
250
Tepkime puanı
0
Yaş
47
AŞK ACISI GEÇMEYEN BİR ACIDIR BENCE
TEK ÇARE:KAVUŞMAK
YOKSA  EĞER,HEP ACI ÇEKECEKSİN...YA DA BİR ŞEKİLDE  UNUTACAKSIN...
YANİ ÖLÜM ACISI GİBİ.... ;))
 

sebnemsever_42

Aktif Üye
Katılım
20 Mar 2006
Mesajlar
2,377
Tepkime puanı
0
Yaş
41
........Kadin....<<<<< Affeder >>>> ama unutmaz....Erkekler ise cok kolay unutur....


ne kadar doğru teşekkürler
 
Üst