:S :S konu dağılmış mı ne para nerden girmiş araya çık aradan kardeşim .
tabikide espiri
nese konuya dönelim para çalışılarak kazanılan bir araçtır. madem hayat müşterektir diyosak o zaman bunu bir kişi değilse bile 2 kişi rahatlıkla hayat mucadesine girebilir değilmi anlayış şart tabi toplumumuzda kadının yeri
her zaman evidir zihniyeti düşünülüyo her nedense fakat kadın dışardada çalışarak evine katkıda bulunmayı eşine yardımcı olmayı ister. aslında çalışarak sırtına daha fazla yük yüklemiş olmuyomu. bu da fedakarlıktır bence
zaten kadın anne / anne fedakarlık demektir
fakat erkeklerdede şöyle bir düşünce oluştu yani kadın çalışır , kazancı olursa beni ezer bende kazanıyorum der, kendi başına kariyer sevdasına aile huzurumda dağılır vs vs evet bunları yapan yokmu var tabikide işte dünyanın çivisi çıkmış bir kere . iyi düşünüp karşındaki kişiyi iyi tanımalı yanlış yapmamak için çaba göstermeliyiz
unutulmamalı ki kimse 4 / 4 lük değildir
para mühim değil önemli olan aşkımız ben buna inanmıyorum arkadaşlar para yüzünden bu gün bir çok aile mahkeme kapılarında .buda önemli bir ayrıntıdır
dış görünüş/ karizma bunlar geçici şeyler bence insanın huyu güzel olsun zaman insanları dahada fazla olgunlaştırıyo zate
sevmek tabikide suç değil sevgisiz yaşanmaz aşk bunlar çok değerli duygular yaşanması gerkiyosa yaşanıyo bitmesi gerekiyosada bitiyo. hangimizin elinden ne geliyoki olaylar kendiliğinden gelişiyor önemli olan insanın kendine olan saygısını kaybetmemesi. geriye döndüğünde pişmanlıklar olmamalı
sevmek suç değildir/ sevilmek güzeldir.
allah herkesin kalbine göre versin inş
love
)