şştt, doktor musun nesin, babam bile bu kadar kurcalamadi, cek elini, bak aglarim..
*Uleyn simdi disari cikcam, hava cigerlerime gelcek, yakcak bögrümü, sonra isin yoksa agla .. Üff simdiden kasildim haa
*len len len noluyo
*kaderi ben mi o kadar! yarattim
*tanri her seyi bilendir!
*haydi bismilllah!
*beyefendi bir yanlisiniz olacak ben birinci gelmisim, iceride kalma hakkina sahibim..
*merhaba dünya !
*ben buralari bir yerden hatirlayacam ama du bakalim..
*ben dogmadan ölmüsüm
*birey laz olacaksa muhtemelen "uyyy daa" olacaktir
*len len len, dikkat etsene beeee, kesiyodun kafami, hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin......
*geliyoruum, geliyoruuum!
*ya cekistirmeyin iki dakika, su g noktasinin yerini bi ezberliyim cikiyorum hemen
*yildizim parlasin
*alemin krali geliyoo, geliyoo, geliyoooo
*aha! sira bana geldi! nihohao
*ulen su kollarimi kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba??
*iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim
*ben nasil cikicam lem bu kadarcik yerden?!?
*ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler)
*tunelin ucundaki isiga erdik sonunda.
*hele sükür ucunda isik olan bi tunel gordum sonunda. isiga dogru gitsem mi? ya bi dakka, kim itiyo lem beni?
*hakkinizi helal edin.
*ulen gelirken tünelden gec isiga dogru git,giderken tünelden gec isiga dogru git...daha dogmadan sinir geldi üstüme. dog,büyü,öl,dog, büyü,öl...nereye kadar……………….
*her son yeni bir baslangictir, her baslangic ufugunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ingaa...
*fire in the hole!
*o eli bi indir. biz de biliyoruz cikmayi..
*kara göründüüü! len? len yoksa?...
*dogduktan sonra hayat var mi acaba?
*su diyarin hükümdarina anne deniyomus bi görelim bakalim ne menem biseymis.cennetteki gibi süt akitan cesmeleri varmis güya.
*simdi ciksak disari, soguktur kesin... cikmasak, artik kicim bile sigmiyo buraya... oooff of! cikinca basacam cigligi o olucak.
*len neydi len?!... hah iki ekmek bi kisa marlboro.
*burayi hatirlamicak olmam ne kötü ...
*bitirdin beni doktor abi, benim bittigim gün bugündür doktor abi.
*bebek ters döndü cikmiyor!
*geldiim.. geldiim...
*ebeye ebelendim...
*bi saniye yaa, ceker misiniz elinizi lutfen, ruhen hazir diilim daha.
*hay arkadas yaa ne bicim muamele daha 2 ay önce cikalim dedik cikarmiyordunuz simdi ne öle ih mih iyi tamam cikiyoruz alla alla yaa....
*doguyorum öyleyse varim!..
*Uleyn simdi disari cikcam, hava cigerlerime gelcek, yakcak bögrümü, sonra isin yoksa agla .. Üff simdiden kasildim haa
*len len len noluyo
*kaderi ben mi o kadar! yarattim
*tanri her seyi bilendir!
*haydi bismilllah!
*beyefendi bir yanlisiniz olacak ben birinci gelmisim, iceride kalma hakkina sahibim..
*merhaba dünya !
*ben buralari bir yerden hatirlayacam ama du bakalim..
*ben dogmadan ölmüsüm
*birey laz olacaksa muhtemelen "uyyy daa" olacaktir
*len len len, dikkat etsene beeee, kesiyodun kafami, hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin......
*geliyoruum, geliyoruuum!
*ya cekistirmeyin iki dakika, su g noktasinin yerini bi ezberliyim cikiyorum hemen
*yildizim parlasin
*alemin krali geliyoo, geliyoo, geliyoooo
*aha! sira bana geldi! nihohao
*ulen su kollarimi kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba??
*iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim
*ben nasil cikicam lem bu kadarcik yerden?!?
*ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler)
*tunelin ucundaki isiga erdik sonunda.
*hele sükür ucunda isik olan bi tunel gordum sonunda. isiga dogru gitsem mi? ya bi dakka, kim itiyo lem beni?
*hakkinizi helal edin.
*ulen gelirken tünelden gec isiga dogru git,giderken tünelden gec isiga dogru git...daha dogmadan sinir geldi üstüme. dog,büyü,öl,dog, büyü,öl...nereye kadar……………….
*her son yeni bir baslangictir, her baslangic ufugunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ingaa...
*fire in the hole!
*o eli bi indir. biz de biliyoruz cikmayi..
*kara göründüüü! len? len yoksa?...
*dogduktan sonra hayat var mi acaba?
*su diyarin hükümdarina anne deniyomus bi görelim bakalim ne menem biseymis.cennetteki gibi süt akitan cesmeleri varmis güya.
*simdi ciksak disari, soguktur kesin... cikmasak, artik kicim bile sigmiyo buraya... oooff of! cikinca basacam cigligi o olucak.
*len neydi len?!... hah iki ekmek bi kisa marlboro.
*burayi hatirlamicak olmam ne kötü ...
*bitirdin beni doktor abi, benim bittigim gün bugündür doktor abi.
*bebek ters döndü cikmiyor!
*geldiim.. geldiim...
*ebeye ebelendim...
*bi saniye yaa, ceker misiniz elinizi lutfen, ruhen hazir diilim daha.
*hay arkadas yaa ne bicim muamele daha 2 ay önce cikalim dedik cikarmiyordunuz simdi ne öle ih mih iyi tamam cikiyoruz alla alla yaa....
*doguyorum öyleyse varim!..