Kalpsiz
Multi Aktif Üye
Nasıl anlatsam nasıl açıklasam 1 yıl önce başlayan aşk hayatım 1. yılında sarsıntılar geçiriyor ve bu kavgalar bizi sona götürdü herşeyi sildik bi çırpıda ne ben nede o aradı 1 ay geçti ayrılığımızdan ve onu öylesine değil ölesiye sevdiğimi anladım.Ve özür dilemeye karar verdim çünkü; hatalıydım onu kırdım üzdüm ve ağır kelimeler kullandım haklı olarak tepki gösterdi o tepki verdikçe ben daha üstüne gittim onu çok üzdüm bunların hiçbirini hak etmedi hep yargıladım onu hep benim istediklerim olsun istedim... ve şimdi dönmesi için uğraşıyorum umarım bu yazı sayesinde ait olduğu yere döner ve kalbimin sultanı olmaya devam eder. Aşklardan öyle çok şey bekler hale geldik ki, beklentilerimiz yerine gelmediğinde kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz. Tabii aşkta bitiyor. Ondan sonra gelsin acılar gelsin gözyaşı...Bir başara bilsek beklentisiz sevmeyi öyle özgür hissedeceğiz ki kendimizi... bir öğrenebilsek aşkımızın başkalarına bağımlı olmadan sadece kendimizin içinde yeşerdiğini... bir anlayabilsek, aşkın başkalarını değil kendimizi mutlu etmek için gerekli olduğunu...
Siz istediğiniz için değil, o istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmenin tadına bakabildiniz mi hiç
Siz istediğiniz için değil, o istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmenin tadına bakabildiniz mi hiç